Role a význam mezinárodního humanitárního práva v současném světě - Lukášek, Libor, 1973-
Autor informuje o konání 68. ročníku kursu mezinárodního humanitárního práva a práva válečného konfliktu, ve dnech 20.4-1.5.1998 v San Remu.