Role a postavení výborů Poslanecké sněmovny Parlamentu ČR v období transformace - Guasti, Petra, 1978-
Autorka se zaměřuje na postupnou institucionalizaci výborů Poslanecké Sněmovny parlamentu České republiky v období let 1993-1999.