Rizika americké silové strategie vůči Iráku - Bureš, Jaroslav, 1953- (2003)
Tématem článku je politická situace v Iráku a problém likvidace iráckých zbraní hromadeného ničení.
Keywords: zahraniční politika -- Spojené státy americké; zbraně hromadného ničení -- Irák; ozbrojené konflikty; foreign policy -- United States; weapons of mass destruction -- Iraq; armed conflicts