Republika Kazachstán na počátku nové cesty - Lukášek, Libor, 1973-
Autor představuje jeden z nově vzniklých států na území bývalého Sovětského svazu, a to Kazašskou republiku, její politický systém, zahraniční politiku a průběh transformace společnosti.