Regionální partnerství : živé fórum spolupráce ve střední Evropě - Schusterschitz, Gregor, 1970-
Autor provádí určitou bilanci činnosti Regionálního partnerství, toho, čeho se za rok a půl podařilo dosáhnout, a odhad vyhlídek do budoucnosti Regionálního partnerství.