Regionální druhé komory v západní Evropě - Kysela, Jan, 1974- (2000)
Autor seznamuje s regionálními druhými komorami vybraných západoevropských zemí - Francií, Itálií, Nizozemím a Španělskem.
Keywords: dvoukomorový systém; horní sněmovna -- Francie; horní sněmovna -- Itálie; horní sněmovna -- Nizozemí; horní sněmovna -- Španělsko; bicameral system; upper chamber -- France; upper chamber -- Italy; upper chamber -- Netherlands; upper chamber -- Spain