Reforma historického významu : klíč k turecko-kurdskému usmíření? - Souleimanov, Emil, 1978-
Autor si všímá reformy turecké společnosti a politiky, která kurdské menšině i jiným etnickým menšinám umožní přístup ke vzdělání, ale i rozhlasové a televizní vysílání v rodném jazyce.