Realistická alternativa? : spor o Kurily - Štěpán, Jan, 1980-
Cílem článku je co možná nejpodrobnější analýza vývoje kurilského konfliktu a pomocí teze postklasického realismu zjištění, zda tento směr může být považován za méně statickou alternativu neorealismu.