Reakce Organizace amerických států na teroristické útoky v USA - Jungbauer, Radomír, 1936-
Autor popisuje reakci OAS na teroristické útoky, projednávání bezpečnostních opatření a jednání o téměř zapomenuté Meziamerické smlouvě (1947, Riodejaneirský pakt) o vzájemné pomoci amerických států.