Reakce na 11. září : pohled z Indie - Jaishankar, S., 1955-
Autor vysvětluje indický pohled na události 11. září 2001. Tento pohled ovlivňují skutečnosti, že Indie je země, která byla v minulých letech často terčem teroristických útoků a která má historické spojení s Afghánistánem.