Rating : míra rizika pro podnikatelské aktivity v zahraničí - Vraný, Jan, 1928- (1998)
Článek se zabývá ukazateli ratingu jednotlivých zemí či klientů, které vyjadřují schopnost či ochotu země splácet veřejný dluh, tj. dostát svým zahraničním závazkům.
Keywords: mezinárodní hospodářské vztahy; rating podniků; veřejný dluh; international economic relations; rating of business enterprises; public debts