Rating : míra rizika pro podnikatelské aktivity v zahraničí - Vraný, Jan, 1928-
Článek se zabývá ukazateli ratingu jednotlivých zemí či klientů, které vyjadřují schopnost či ochotu země splácet veřejný dluh, tj. dostát svým zahraničním závazkům.