Rakousko v patové situaci - Seemann, Richard, 1933-
Autor popisuje politickou situaci v Rakousku po říjnových parlamentních volbách, kdy rakouský spolkový prezident Thomas Klestil pověřil dosavadního kancléře Viktora Klimu vedením jednání o vytvoření příští vlády.