Rakousko hledá strategické partnery - Štěpanovský, Jiří, 1925-
Autor se zaměřuje na mezinárodní vztahy Rakouska s okolními státy po zavedení sankcí vůči Rakousku na protest proti vládní účasti ultranacionalistických Svobodných.