Rakousko a rozšíření EU - Štěpanovský, Jiří, 1925- (1999)
Autor představuje podmínky Rakouska, za kterých má dojít k rozšíření Evropské unie, možná pro a proti rozšiřování a důvody znepokojení Rakušanů, zneužívání a využívání politiky.
Keywords: Evropská unie; evropská integrace; European integration; Rakousko; Austria