Rakousko a rozšíření EU - Štěpanovský, Jiří, 1925-
Autor představuje podmínky Rakouska, za kterých má dojít k rozšíření Evropské unie, možná pro a proti rozšiřování a důvody znepokojení Rakušanů, zneužívání a využívání politiky.