Rakouské předsednictví v Radě EU - Scheu, Harald Christian, 1969-
Autor informuje o funkcích předsednictví v Radě Evropské unie, představuje hlavní témata a priority, které si vytyčilo Rakousko 1.7.1998 v úloze předsedy Rady EU a srovnává je se skutečně realizovanými výsledky.