Rakouská tranzitní problematika : zahraničněpolitický problém a vnitropolitická diskuse - Kořan, Michal, 1977-
Tématem článku je problém nákladní dopravy v Rakousku. Autor přibližuje vývoj jednání Rakouska s Evropskou unií a vnitropolitickou diskusi o nákladní dopravě a o jejím vlivu na životní prostředí.