Rada pro spolupráci arabských zemí Zálivu : nový, perspektivní činitel na Blízkém východě (dokončení) - Wagner, Richard, 1957-
Autor popisuje proces sjednocování arabských států Perského zálivu a vznik organizace Rada pro spolupráci arabských zemí Zálivu (GCC).