Quo vadis Evropo? : mezi integrací západní a celoevropskou - Finalité Politique nebo válka? - Robejšek, Petr, 1948-
Článek se zabývá evropskou integrací, zavedením společné evropské měny a možností nového Marshallova plánu, nabízejícího Evropanům americkou pomoc.