Quo vadis, Austria? - Seemann, Richard, 1933-
Článek se zabývá vznikem nové rakouské vlády v únoru 2000, představuje Deklaraci odpovědnosti pro Rakousko - budoucnost srdce Evropy, kterou museli podepsat předsedové vítězných stran a roli prezidenta Thomase Klestila.