Putin přestal být ruskou sfingou - Běloševský, Dimitrij, 1945- (2002)
Autor představuje politické změny v Rusku za prezidentování Vladimíra Putina a zamýšlí se nad příčinami jeho popularity nejen v Rusku.
Keywords: Putin, Vladimir Vladimirovič, -- 1952-; politika -- Rusko (federace) -- 21. století; politici -- Rusko (federace) -- 21. století; popularita; politics -- Russia (Federation) -- 21st century; politicians -- Russia (Federation) -- 21st century; popularity