Příspěvek na provoz motorového vozidla. - Niederle, Petr
Autor se věnuje právní úpravě poskytování příspěvku na provoz motorového vozidla pro případ pravidelné dopravy blízké osoby. Vysvětluje, jaké podmínky musí žadatel pro přiznání příspěvku splnit, koho lze považovat za osobu blízkou, co označuje pojem pravidelná doprava a případ, kdy vozidlo vlastní podnikatel.