Příspěvek na provoz motorového vozidla : automobil na leasing a vozidlo používané k podnikání - Niederle, Petr
Autor vysvětluje poskytování příspěvku na provoz motorového vozidla, konkrétně na automobil na leasing a na vozidlo používané k podnikání.