Připravované změny v právní úpravě aktivní politiky zaměstnanosti - Bičáková, Olga
Autorka vysvětluje připravované změny v právní úpravě aktivní politiky zaměstnanosti v České republice a nové nástroje aktivní politiky zaměstnanosti.