Příprava na čerpání ze strukturálních fondů EU se stává pro ČR aktuální - Zukal, Jiří
Článek představuje dokument Evropské komise "Agenda 2000", jenž byl publikován v červenci 1997, ve kterém je prezentována i reforma současné strukturální politiky Unie, jež by měla být realizována v období 2000-2006.