Příprava České republiky pro vstup do EU - Sabathil, Gerhard
Autor se zaměřuje na diplomatické vztahy České republiky s Evropskou unií, cíle asociační dohody a průběh reforem nutných pro přijetí České republiky do Evropské unie.