Případ Hohmann : integrovat, nebo vyloučit? - Novotný, Lukáš, 1979-
Tématem článku je aféra poslance M. Hohmanna a německá politická scéna. Hohmann se ve svém poslaneckém projevu necitlivě dotýkal problematiky antisemitismu, za což byl vyloučen z poslanecké frakce CDU/CSU. Druhou část textu tvoří stručné ohlédnutí za poválečným vývojem politické scény Německa.