Příjmy zaměstnanců, z nichž zaměstnavatelé srážeji a odvádějí pojistné na sociální zabezpečení. - Volfová, Eva
Autorky uvádějí několik praktických příkladů souvisejících se srážkami a odváděním pojistného na sociální zabezpečení.