Předpisy o důchodovém pojištění v otázkách a odpovědích. - Pelikánová, Helena
Autoři odpovídají na praktické dotazy související s problematikou provádění sociálního zabezpečení, což řeší zákon č. 582/1991 Sb., o organizaci a provádění sociálního zabezpečení.