Předpisy o důchodovém pojištění v otázkách a odpovědích. - Pelikánová, Irena, 1949-
Autoři odpovídají na praktické dotazy související s problematikou provádění sociálního zabezpečení tak, jak je řešena zákonem č. 582/1991 Sb., o organizaci a provádění sociálního zabezpečení.