Předpisy o důchodovém pojištění v otázkách a odpovědích. - Pelikánová, Helena
Autoři odpovídají na praktické dotazy související s problematikou nároku na důchod a jeho výplatu a přechodu nároků na výplatu důchodů při úmrtí oprávněného.