Předpisy o důchodovém pojištění v otázkách a odpovědích. - Pelikánová, Helena
Článek obsahuje konkrétní dotazy z oblasti důchodového pojištění, které jsou vysvětlovány z hlediska zákona o důchodovém pojištění.