Předpisy o důchodovém pojištění v otázkách a odpovědích - Pelikánová, Helena
Autoři odpovídají na otázky z oblasti důchodového pojištění. Věnují se problematice účasti na pojištění a stanovení základu pro výši důchodu a výši důchodu v konkrétních situacích.