Předehra k dramatu : ruská stranická scéna před prosincovými volbami do státní dumy - Holzer, Jan, 1969-
Cílem článku je deskripce aktuální podoby stranické scény Ruské federace před volbami do dolní komory ruského parlamentu - Státní dumy, které se uskuteční v prosinci 1999.