Přátelství na hranicích - Pannier, Bruce
Článek informuje o vzájemné vizi ideální budoucnosti pro planetu bez vojenskopolitických bloků a dominantní země Borise Jelcina a čínského prezidenta Ťiang Ce-mina a vyhlásila také velké přátelství mezi Čínou a Ruskem.