První krůčky demokracie v Perském zálivu - Novák, Martin, 1969-
Článek si všímá politických změn v Perském zálivu a především v Bahrajnu, kde se postupně prosazuje demokratičtější vláda emíra Hamáda bin Ísy Chalífy.