Průvodce dávkami sociální péče. 5. část - Hacaperková, Dana; Niederle, Petr (2002)
Autoři se zabývají možnostmi sociální pomoci především občanům s těžkým zdravotním postižením a občanům-seniorům, např. příspěvek na zřízení telefonní účastnické stanice, příspěvek na provoz telefonní účastnické stanice, pomůcky usnadňující komunikaci s okolím apod.
Keywords: sociální péče; senioři; sociální dávky; sociální zabezpečení