Průvodce dávkami sociální péče. - Hacaperková, Dana
Autoři se zabývají možnostmi sociální pomoci především občanům s těžkým zdravotním postižením a občanům-seniorům, např. příspěvek na zřízení telefonní účastnické stanice, příspěvek na provoz telefonní účastnické stanice, pomůcky usnadňující komunikaci s okolím apod.