Průvodce dávkami sociální péče. 2. část - Hacaperková, Dana; Niederle, Petr (2002)
Autoři vysvětlují právní úpravu mimořádných výhod pro těžce zdravotně postižené občany, příspěvku na individuální dopravu, příspěvku na provoz motorového vozidla, příspěvku na zakoupení motorového vozidla a potřeby úpravy motorového vozidla.
Keywords: sociální dávky; sociální péče; sociální zabezpečení; osoby se zdravotním postižením