Průvodce dávkami sociální péče. - Hacaperková, Dana
Autoři vysvětlují právní úpravu mimořádných výhod pro těžce zdravotně postižené občany, příspěvku na individuální dopravu, příspěvku na provoz motorového vozidla, příspěvku na zakoupení motorového vozidla a potřeby úpravy motorového vozidla.