Průvodce dávkami sociální péče. - Hacaperková, Dana
Autoři se zaměřují na dávky sociální péče poskytované v různých sociálních situacích. První část série článků na toto téma si všímá dávek sociální péče určené těžce zdravotně postiženým občanům.