Průběh dědického řízení - Mrzena, Erik
Článek představuje pravidla jak postupovat při dědickém řízení, tak jak jsou obsažena v občanském zákoníku a v občanském soudním řádu. Autor definuje okolnosti zahájení dědického řízení, účastníky řízení, postup řešení pokud po zůstaviteli přicházejí v úvahu k dědění nezletilí dědicové či pokud je dědictví předluženo.