Propojme zahraniční politiku a ekonomiku : rozhovor s Petrem Robejškem - Macková, Michaela
Rozhovor s vedoucím Mezinárodního institutu pro politiku a hospodářství v Hamburku P. Robejškem na téma války v Iráku, budoucnosti Evropské unie, postojů Francie a Německa k válce v Iráku a vývoje světové ekonomiky.