Promlčení nároků na náhradu škody - Šulcová, Jaroslava, 1954-
Článek seznamuje s tím, kolik času má poškozený na uplatnění svých oprávněných nároků, resp. za jak dlouhou dobu po vzniku škody je ten, kdo za ni odpovídá, ještě povinen ji uhradit.