Proměny dánské politiky - Kopeček, Lubomír, 1975- (2003)
Autor analyzuje vývoj systému politických stran v Dánsku během 20. století. Zvláštní pozornost je věnována fenoménu "zmrazení" a "rozmrazení" systému politických stran mezi 20. a 60. lety 20. století.
Keywords: politické strany -- dějiny -- Dánsko -- 1920-1969; political parties -- history -- Denmark -- 1920-1969