Prolínání politických a obchodně-ekonomických vztahů SRN a Ruska - Levora, Josef, 1931-
Článek se zaměřuje na vývoj německo-ruských obchodně-ekonomických vztahů, obchodně-politické a podnikatelské podmínky v obou zemích.