Problémy západoafrické integrace - Klíma, Vladimír, 1936-
Autor se zamýšlí nad změnou v politice podpory afrických zemí. Po odstranění "železné opory" totiž plynou investiční prostředky ze Západu více do středoevropských a východoevropských zemí než do Afriky.