Problémy občanství a příslušnosti v současné Africe - Geschire, Peter
Článek rozebírá otázku občanství a státní příslušnosti v Africe, která vznikla v době voleb při rozhodování, kdo má právo kde hlasovat a kdo může kde kandidovat.