Problém výzkumu politických stran a stranických systémů v zemích středovýchodní Evropy : několik poznámek - Kubát, Michal, 1975-
Článek pojednává o důležitém tématu metodologie výzkumu stranického systému střední a východní Evropy. Existuje mnoho problémů, se kterými se tento výzkum potýká, například nemůžeme automaticky aplikovat klasické teorie vytvořené západoevropskou politologií na region střední a východní Evropy.